Members | Sign In
All Forums > Proiecte
avatar

Ce aţi vrea să aflaţi la un curs de permacultură?

posted May 05, 2011 06:55:46 by Ecogradinar
Pentru ca reacţiile arată că din ce în ce mai multă lume este interesată de permacultură, ne-am gândit că ar fi bine de conceput un curs de permacultură dedicat începătorilor.

Informaţiile teoretice se găsesc deja pe net, de aceea cred că cursul ar trebui să fie axat pe cât mai multe lucruri practice.

Îi rog pe toţi cei care doresc să vină cu sugestii să le trimită fie prin e-mail la adresa permacultura_ro@yahoo.com, fie aici, pe forum.

Mulţumesc!

page   1
2 replies
avatar
Endy said May 05, 2011 13:03:06
Cred ca, pentru inceput e bine sa inteleaga toata lumea ce inseamna permacultura, asta desigur se gaseste pe internet foarte multe informatii. Ma repet din nou, a nu se confunda cu sistemul de agricultura organica. In al doilea rand sa trecem in revista permacultura urbana, presupun ca multi locuiesc la oras (si asta le ocupa tot timpul), deci cu cateva idei practice pe spatii mici, apoi sa trecem la spatii mai mari.
avatar
iulian said May 06, 2011 07:02:12
Eu as vrea sa aflu strict lucruri concrete si practice, cum se face aia, cum se face ailalta. Povestirile colaterale sa le lasam pentru focul de tabara.
Invatati sa faceti paine traditionala, doar cu faina, apa si sare, fara drojdie de bere !
Login below to reply: